středa 27. října 2010

Fotky na titulku, aneb boj za skutečnou krásu

21. června 2009 v 17:12 | kriza |  

Trocha žvástů s veselými obrázky...


Jistě již všichni máme plné zuby všech těch napudrovaných, přešitých a vylepšených ksichtů co na nás čučí z předních stránek časopisů a z televize. Sami se často divíme, jak hrozně dokážeme vypadat na vlastních fotografiích. Přitom se co chvíli odněkud valí kecy o "opravdové" kráse a "skutečné" chuti jídla z piskly, v ruce vnadné blondýny, která bez úprav ve fotošopu vypadá...no jako každá druhá...

Másáž médii je převeliká a proto nevěřte všemu co vidíte. Ti usměvaví lidé na to mají otroky, aby tak vypadali, většina smrtelníků nevypadá stále a za všech okolností, pod všemi úhly dobře. Zejména takový záběr na nosní dírky nedopadá zrovna nejlépe :-D
Můj kamarád má takový zvyk, dokumentovat kdejakou akci a pařbu, abychom snad měli vzpomínku, nebo kdyby někdo zapomněl co vyváděl... Fotí všechny a všechno, bez ohledu na pokročilou noční hodinu a množství krve v alkoholu...výsledkem bývá sbírka obrázků, co byste si za rámeček nedali. Naštěstí i mistr tesař občas usne ;-)
modelové

Vybrala jsem některé povedené, kde sice vypadáme pitomě, ale ne zas tak. Mám i mnohem horší, to mi věřte :-D Snad se nikdo neurazí. Tohle je totiž SKUTEČNÁ KRÁSA, i takhle vypadáme a není se třeba za to stydět.
Přestaňte už blbnout dětem hlavu, že musej vážit 10kg i s postelí a mít třímetrový nohy. Bez té nové barvy na vlasy určitě dokážete žít. Naopak zapřemýšlejte, jestli vám vážně udělá dobře ten deodorant s kovy, hliníkovými příbory jíst nechcete, ale klidně si to natřete do podpaží?


Smrt jídlu z pytlíků!

Žádné komentáře:

Okomentovat