pondělí 25. října 2010

Plavčo

14. července 2007 v 16:35 | kriza | 
 
Ann nám přes net sehnala plavecký soustředění od FELu. Když jsme přijely, tak z Ivy, naší spolubydlící, vypadlo, že je mistr republiky na 100 m znak. A ostatní tam na tom byli tak podobně...kam jsme to zase vlezly?
Naštěstí pan Nedorost, náš trenér, byl dobrá duše. Tréninky byly dvakrát denně, začínalo se posilováním na trávě, švihadlo, kliky apod. Potom se plavalo, ti lepší přes 2 km a my, co jsme se připojily do družstva chobůtků, kolik jsme za tu dobu stačily, já jsem většinou uplavala kol 1800 m. Nakonec ještě trocha posilování ve vodě a pak nám trenér řekl, že jsme "šňůra perel", nebo "orlí hnízdo" a do večera bylo volno.
Celej tejden bylo pod mrakem a pršelo a byla odporná zima (překvapivě jen ostatním:-) Což trochu omlouvá, že jsme ve volném čase s Ann akorát spaly a jedly. Objevily jsme spoustu novejch svalů který si člověk může natáhnout, ale našim tělům to určitě prospělo. Já jsem od pohledu zhubla, ale kila mi přibyla, takže to musí být svaly a plavu taky určitě líp.
Všem tam bylo kolem 25 i víc, takže po nocích do nás Iva hustila životní moudra a byla z nás na mrtvici, že se s náma dostane zase do puberty. Tak jsme byly rády, že sme se dostaly mezi nějaký normální lidi....

Žádné komentáře:

Okomentovat