úterý 26. října 2010

Rockáč a jiné radosti

27. února 2008 v 0:16 | kriza |


Ó slavní áčkaři rozhodli se též oslavit své zkouškové úspěchy, tudíž dle hlavního pařmena Matěje razí se do Rock kafé, kde konzertuje mimojiné kapela TAJNÉ SLUNCE, kde hrá Matějův bývalý profesor, kéž by takovejch bylo víc.
Když jsme dost vyhopsaní, pokračujeme do Popocafépetlu, přibíráme kámoše Péťu, bacha prej má móresy a taky vlasy jako legopanáček, i přesto dobrej týpek ;-) Já se přisávám na Cuba libre a spokojeně se utlemuji. Matěj vysvětluje jak tam zasunout to brčko.
...no radši pádíme za dočasně nás opustivší Katkou, abysme jí zachránili v Klubu metroušů. Hrůza, zapomněli zaplatit elektriku - totiž, trošku nám zhasli a pustili si na nás klimačku, abysme už asi vypadli, tak se ještě chvíli opájíme pohledem na Volant (opilá blondýna se vskutku podivným ústrojem na hlavě :-) Potom se motáme noční Prahou a přemýšlíme nad načatým ránem. Pomalu se nám to rozpadá, nicméně jsme radostní že jsme se potkali....A já Matěje nemůžu na ten čaj o páté nepozvat, vždyť tu kytaru koupil jen kvůli mně :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat